Personvern og informasjonskapsler (cookies)

Oppdatert desember 2018

Personvernserklæring

Denne erklæringen går gjennom hvordan iKuben AS (også kalt “vi”, “vår”, “vårt”, “oss”) behandler personopplysninger i forbindelse med nettstedet. Her forklarer vi hvordan vi, som databehandler, behandler våre besøkendes persondata i henhold til (EU) 2016/279, the General Data Protection Regulation (GDPR).

Denne erklæringen gjelder i tilfeller hvor vi behandler persondata som er samlet via nettstedet. Ved å bruke nettstedet godtar du at dine persondata blir behandlet i henhold til denne personvernserklæringen.

Du har rettigheter i forhold til dine egne persondata. Du kan se oversikt over alle rettighetene du har hos datatilsynet.no.

Vil du ha oversikt over hvilke data vi har registrert på deg og hvordan vi behandler disse, kontakt daglig leder hilde@ikuben.no. Vi svarer så raskt som mulig. Maksimum svarfrist fra vår side er 30 dager.

Behandlingsansvarlig:

iKuben AS ved daglig leder Hilde Aspås

hilde [a] ikuben.no

Org.nr: 997 655 028

Skulle det være en uoverstemmelse i behandlingen vår av dine personopplysninger kan du klage til Datatilsynet. Vi setter pris på om du tar kontakt med oss først, så vi kan se om vi kan løse saken med en minnelig ordning.

Hva er persondata

Persondata er enhver form for informasjon har en relasjon til en identifisert eller identifiserbar person.

Kategorier av persondata vi samler inn

Den personlige informasjonen du gir oss ved å fylle ut ulike typer skjema eller kontakte oss direkte blir kategorisert. Når du henvender deg til oss, melder deg på våre arrangement eller seminar, ser på ledige stillinger eller sender inn søknader, kan vi be deg fylle ut skjema hvor du oppgir persondata.

Vi samler data om hvordan besøkende bruker nettstedet, gjennom ip-adresser, informasjon om nettleseren din og hvordan operativsystemet ditt interagerer med med nettsiden. Denne informasjonen behandles etter gjeldende lover og blir brukt til å utvikle og forbedre nettstedet vårt og tjenestene våre.

Mål med å behandle persondata

Informasjonen vi samler om deg kan brukes til følgende formål: Gi deg en bedre, mer persontilpasset opplevelse på nettstedet, og forbedre kommunikasjonen vår.

E-postadressen og andre persondata du gir oss kan bli brukt  til å sende deg informasjon og oppdateringer som er relevante for deg, som arrangement, seminar og nyheter. Du kan melde deg av e-postlisten når som helst ved å følge instruksjonen nederst på hvert nyhetsbrev. Hvis du tillater informasjonskapsler i nettleseren din, kan disse dataene bli kombinert med data du har gitt til nettstedet for å gi deg mer tilpasset informasjon.

Hvem kan se persondataene som er samlet inn

Vi kan dele dine persondata med samarbeidspartnere i vår organisasjon i den utstrekning det er nødvendig for formålene som er oppgitt i denne personvernerklæringen. Vi selger, bytter eller overfører aldri persondataene dine til utenforstående uten ditt samtykke. Unntak er samarbeidspartnere som vi stoler på, og har formelle avtaler med, som hjelper oss å drifte nettsiden eller utvikle tjenestene og forretningsområdene våre. Disse tjenesteyterne og samarbeidspartnerne har ikke lov til å bruke informasjonen de behandler på vegne av oss til noe annet enn å hjelpe oss å drifte og forbedre vår virksomhet. Hvis dine persondata blir behandlet av andre enn oppgitt i denne personvernerklæringen, vil vi opplyse deg om årsaken og be om ditt samtykke på forhånd.

Om bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler, også kalt cookies. En informasjonskapsel lagrer nettleserens opplysninger om hvordan den interagerer med et nettsted. Formålet er å huske tidligere valg for å gi en bedre brukeropplevelse, eller å samle inn statistikk som gir innsikt om brukeradferd så nettstedet kan bli bedre. Du kan få full tilgang til tilnærmet alt innhold på nettstedet uten å gi fra deg persondata.

Du kan selv administrere og se hvilke informasjonskapsler som er aktive i nettleseren din. Se hvordan du går frem på hjelpesidene til nettleseren du bruker:

Noen informasjonskapsler er nødvendige fordi de tillater besøkende å navigere og bruke nøkkelfunksjonalitet på nettsiden.

Vi bruker analyse- og ytelsesinformasjonskapsler for å samle data på dine vegne om hvordan besøkende beveger seg på nettsiden.

Ved å samle og lagre disse dataene kan vi analysere besøk, som trafikkilder og unike besøkende i Squarespace Analytics. IP-adressen din blir anonymisert.

Du kan deaktivere analyse-  og ytelsesinformasjonskapsler når som helst.

Overføring av persondata utenfor EU og EØS-området

Vi bruker i noen tilfeller tjenesteytere utenfor EU og EØS-området for å levere digitale tjenester som nyhetsbrev, sikkerhet på nettstedet og lignende. Vi følger føringer og garantier i henhold til personvernforordningen.

Nettstedet er bygd på plattformen Squarespace, som er sertifiserte innen standarden EU-US og Sveits-US Privacy Shield. Det gjør at de kan lovlig overføre persondata fra EU og Sveits til USA, inkludert til Squarespaces datasentre som ligger i USA. Les mer om hvordan Squarespace følger reglene og retningslinjene for Privacy Shield.

Du kan lese mer om hvilke grep Squarespace tar for å følge GDPR-retningslinjene her.

Vi benytter også Vimeo, LinkedIn, Facebook og Youtube i vår kommunikasjon, som alle faller under EU-US og Sveits-US Privacy Shield.

LinkedIn personvernserklæring

Facebook personvernserklæring

YouTube personvernserklæring

Vimeo personvernserklæring

Varighet på oppbevaring av persondata

Vi oppbevarer kun dine persondata så lenge det er relevant for formålet de opprinnelig var samlet inn for.