VÅRSLEPPET 2019

Med Erik Aasheim som vert, vil vi bli ledet gjennom to dager med digitalisering, bærekraft og forretningsmodeller på agendaen.

Gå til påmelding - siste frist 22. mars

I samarbeid med våre deltagere legger vi opp til en interaktiv møteplass hvor vi skal dele erfaringer og drøfte problemstillinger. Vårsleppet vil gi deg og din virksomhet inspirasjon, læring og nytte. Dere vil møte foredragsholdere fra flere sektorer og dere vil bli bedre kjent med de andre deltagerne i NCE iKuben.

ikuben_newsletter_2(1).jpeg

Internasjonale og norske foredragsholdere

Her er noen av foredragsholderne:

Sirkulærøkonomi og lønnsom vekst ved Geanne Van Arkel

Geanne Van Arkel er Head of Sustainable Development at Interface for Europe, Middle East and Africa. Interface er en forkjemper for sirkulærøkonomi og har jobbet i over 20 år med bærekraftig, lønnsom vekst.

Holistisk økonomi i norsk og internasjonalt perspektiv ved Sony Kapoor

Sony Kapoor, Managing Director i Redefine, Sony er en økonom av rang med bakgrunn fra London School of Economics og har bla. vært spesialrådgiver for FN’s miljøproram og deltatt i World Economic Forum innenfor kapitalforvaltning. Han kommer for å fortelle oss hvordan en holistisk sirkulær tenkning i økonomien vår vil være et premiss for fremtidig vekst.

Hvordan forestille seg og lage en bærekraftig framtid? med Ed Gillespie

Ed Gillespie fra Futerra. Ed er en TedTalker med lang fartstid fra både The Guardian og BBC. Ed sitt store talent er å ta kompleksiteten i utfordringene vi står ovenfor, seg være klimaendringer eller disruptive innovasjoner – og gjøre det forståelig for folk flest.

Bransjeforeningen for olje og gass i Norsk Industri deler sine tanker ved fagsjef Hans Petter Rebo

Hans Petter Rebo, fagsjef bransjeforeningen olje og gass i Norsk Industri.

Smartere, grønnere produksjon i Norge ved Jan Christian Vestre

Jan Christian Vestre, adm. direktør i Vestre AS. Smartere, grønnere produksjon i Norge.

Flere foredragsholdere kommer!

En annerledes konferanse

Vårsleppet er ingen “vanlig konferanse”, men en viktig møteplass der vi utveksler erfaringer, innsikt og idéer med hverandre i NCE iKuben. Derfor er deltagerbedriftene også sentrale i programmet!

Arrangmentet er gratis for NCE iKuben-virksomheter, andre interesserte har mulighet til å melde seg på. Vi fortsetter samtalene over middag på kvelden (husk å meld deg på middagen!).

Meld deg på arrangementet innen 22. mars


Hilde Aspås