AN:NA design ny deltagerbedrift i NCE iKuben

Med fokus på tjenestedesign som metode har AN:NA design AS nå blitt en del av NCE iKuben. 

AN:NA design er et byrå som jobber med omdømme og organisasjonsutvikling i privat og offentlig sektor, og leverer tjenester innen grafisk-, digital- og tjenestedesign, koding og innhold. 

Fra venstre: Vegard Bjørkmo, Mari Storås, Anna Tokle Amundsen og Christian de Courcy.

Fra venstre: Vegard Bjørkmo, Mari Storås, Anna Tokle Amundsen og Christian de Courcy.

– Innovasjon, bærekraft og omstilling er utfordringer vi og alle kundene våre er berørt av, og vi gleder oss til å nå kunne diskutere særlig disse temaene i et større fagnettverk, sier Anna Tokle Amundsen, daglig leder i AN:NA design. 

– Vi tror på å koble tverrfaglige organisasjoner/selskaper, spinne opp ulike ideer og  produkter sammen, med blikk på viktige samfunnsutfordringer – for å skape ny forståelse og nye muligheter dette gir.

Delefilosofi som grunnstein

NCE iKuben tilrettelegger for læring på tvers av bransjer og fag.

AN:NA design følger en filosofi om tverrfaglig samarbeid og å fremme kultur for kompetansedeling. Byrået har blant annet holdt gratis nettverksmøter for den kreative bransjen månedlig i tre år, jobbet for å tilrettelegge kontorfellesskap med fokus på samskaping og vært døråpner inn i bransjen ved å ha hospitanter og lærlinger. 

– Vi ønsker å bidra til deling av kunnskap og kompetanse, engasjement rundt viktige spørsmål, og være med å bygge kulturer som fremmer deling og samarbeid – selve grunnlaget for rask innovasjon, sier Tokle Amundsen. 

– Vi er særlig interessert i arbeidgruppene som jobber med bærekraf og, forretningsmodeller. Å delta i iKuben vil komme kundene våre, og ikke bare oss ansatte til gode, sier hun. 

– Vi har samarbeidet med AN:NA design over flere år, og det er en stor glede å ønske dem velkommen inn som deltagerbedrift, sier Hilde Aspås, daglig leder i NCE iKuben. 

Om AN:NA design

AN:NA design leverer tjenester innen omdømme, identitet og tilhørighet til private og offentlige virksomheter. Byrået leverer prosesser, koding, design og innhold.

Hjemmeside: www.annadesign.no


Del denne artikkelen:

Anna Amundsen