ProtoMores innovasjonsprosess ga nye muligheter for Oshaug Metall

iKuben har i høst formidlet tilskudd til flere bedrifter som jobber med omstilling i sine bransjer. Et vilkår for disse tilskuddene er at det kjøres prosesser med prototyping i ProtoMore innovasjonslab. Da den tradisjonsrike moldebedriften Oshaug Metall AS gikk i ProtoMore ble de overrasket over hvor det førte dem – hvordan prosessen og veiledningen førte dem til nytt syn på muligheter.

I denne videoen forteller adm.dir Stein Berg Oshaug om opplevelsen.

iKubens daglige leder Hilde Aspås sier at det er et svært bevisst trekk å forlange at bedrifter som får midler gjennom iKuben gjennomgår prosesser i ProtoMore:

– Dette er stedet der bedriftene kan få hjelp til å tenke utenfor boksen. Ikke minst er det viktig at typiske produksjonsbedrifter oppdager mulighetene i tjenester og i endret forretningsmodell, sier Aspås.

– Det krever mot å utsette seg for en prototyping som ikke er rent teknologisk, det fører folk på ukjent grunn, og det kan være både provoserende og opprørende. Oshaug Metall AS har vist at de har mot til å utsette seg for prosesser som utfordrer, og det vi hører er at de har funnet nye muligheter – ingen ting er bedre enn det! – sier Hilde Aspås.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fyll inn din e-postadresse så holder vi deg oppdatert på alt som skjer i iKuben

Sponsorer

Sertifiseringer

sertifisering