Oppe f.v. Hilde Aspås, daglig leder og Arne Larsen, prosjektleder. Nede f.v. Christian Strømmen, prosjektøkonom og Karen Landmark, FoU-koordinator.

Vi styrker klyngeteamet

Vi styrker vårt klyngeteam med to nye personer. Christian Strømmen og Karen Landmark er våre to nye medarbeidere.

Christian Strømmen er ansatt som prosjektøkonom.
Han kommer fra stillingen som salgssjef for Scandic Møre og Romsdal. Christian har bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Handelshøgskolen i Trondheim og mastergrad i internasjonal business og markedsføring fra NTNU (Ålesund). Christian får ansvaret for økonomien i iKubens prosjektportefølje, han starter i jobben 1. april.

Karen Landmark er ansatt som FoU-koordinator.
Karen kommer fra stillingen som prosjektleder i Eyde-klyngen med spesielt ansvar for utvikling av Eyde-klyngen sin bærekraft- og innovasjonsstrategi, samt ansvar for klyngen sin tenketank. I tillegg er Karen i sluttfasen på sin doktorgrad ved UIA og NTNU. Doktorgradens fagområde er innovasjon, ledelse og bærekraft. Karen får ansvaret for vår FoU-satsing, hun starter i jobben 1. mai.

Fra før består klyngeteamet av Arne Larsen, prosjektleder med spesielt ansvar for industriprosjekter og Hilde Aspås, daglig leder i NCE iKuben.

Med denne styrkingen av klyngeteamet er vi godt rustet til å gjennomføre tiltak og nå våre mål i NCE-prosjektet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fyll inn din e-postadresse så holder vi deg oppdatert på alt som skjer i iKuben

Sponsorer

Sertifiseringer

sertifisering