Tingh Kommunikasjon ny deltakerbedrift i iKuben

Tingh Kommunikasjon er et fullservicebyrå som leverer helhetlige kommunikasjonsløsninger. Effektiv kommunikasjon krever god strategi, godt design og virkemidler som treffer målgruppen presist i de riktige kanalene. Tingh integrerer sin kompetanse for å bygge en helhetlig kundereise, de utfordrer til endring og støtter sine kunder i sitt arbeid med å nå sine strategiske mål.

Tingh er et fullservicebyrå med stor bredde i kompetanse. Dette medfører at kunden kan forholde seg til ett ledd gjennom hele kommunikasjonsprosessen. Som eneste byrå i regionen har de konsulenter, designere, tekstforfattere, still- og filmfotografer samlet under samme tak. Dette sikrer at de kan ha effektive prosesser fra det strategiske arbeidet, gjennom valg av virkemidler og til slutt målbare resultater. Denne modellen har ført til at Tingh har flere av regionens største merkevarer i sin kundeportefølje.

I over 10 år har Tingh skapt opplevelser, produkter og innhold. Tingh har nå inngått et samarbeid med Sensacon. Dette gjør Tingh i stand til å identifisere, utvikle og sikre langsiktige konkurransefortrinn for sine kunder.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fyll inn din e-postadresse så holder vi deg oppdatert på alt som skjer i iKuben

Sponsorer

Sertifiseringer

sertifisering