Seminar om digital modenhet

iKuben og DIGITALNORWAY inviterer klyngebedriftene til seminar om digital modenhet 1. november.

DIGITALNORWAY – Toppindustrisenteret er et initiativ for å øke tempoet i digitalisering av norsk næringsliv. Senteret er i gang med å utvikle et sett av tjenester som vil bidra til økt deling og mer samarbeid på tvers av norsk næringsliv. Den første tjenesten – som vil gi norske næringslivsledere bedre innblikk i sin egen digitale modenhet – lanseres 27. september. iKuben er DIGITALNORWAY sin node på Nord-Vestlandet.

Digital modenhetsindikator (DMI)
Som forberedelser til seminaret gjennomføres en kort undersøkelse for å etablere en digital modenhetsindikator (DMI) for hver enkelt deltakerbedrift. Undersøkelsen består av 22 spørsmål som utfordrer virksomheten til å reflektere over egen digitalisering. Det anbefales at en samlet ledergruppe gjennomfører undersøkelsen. Resultatet indikerer hvor klar en bedrift er til å ta i bruk muliggjørende teknologier i egen virksomhet, og på seminaret vil bedriftene dele erfaringer og diskutere resultatene med andre bedrifter

Undersøkelsen sendes ut tre uker før seminaret til de bedriftene som har meldt seg på. Dette seminaret er derfor eksklusivt for iKuben-bedrifter som har gjennomført undersøkelsen.

Tid: 1. november kl 11:30
Sted: ProtoMore InnovasjonsLAB, Britvegen 4 i Molde

PROGRAM:
– Lunsj
– Gjennomgang av de aggregerte resultatene av DMI-undersøkelsene i iKuben-bedriftene
– Diskusjon i grupper
– Konkretisering – hvordan digitalisere egen virksomhet

Meld deg på her innen 5. oktober:

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fyll inn din e-postadresse så holder vi deg oppdatert på alt som skjer i iKuben

Sponsorer

Sertifiseringer

sertifisering