Fjorårets deltakere fra iKuben: f.v.: Arne Larsen, iKuben; Arild Hoksnes, SHM Solutions; Arnt Olav Harstad, Storvik; Finn Amundsen og Sjur Vindal, Protomore

Praktisk kurs i Big Data Analytics: 2+2 dager i april

Praktisk kurs – få innsikt og rammeverk til å implementere i egen bedrift

Samfunnet vårt står midt i en teknologisk revolusjon drevet av nye digitale teknologier, hvor Big Data og ekstrem prosesseringskraft er to av premissene for disse endringene. Gartner predikerer at det innen 2020 vil være en betydelig mangel på ressurser med kompetanse innen Big Data Analytics, men få offentlige og private virksomheter tar nødvendige grep for å gjøre noe med dette.

Smart Innovation Norway i Halden tilbyr i samarbeid med Capgemini, Høgskolen i Østfold og iKuben, et intensivkurs på 2 + 2 dager, hvor du får en innføring i hva Big Data er og hvordan du kan anvende det i din virksomhet. Kurset knytter sammen teori og praksis for å gi deg som deltaker grunnleggende kunnskap om Big Data og maskinlæring. Du får innsikt i begreper, metodikk og vi vil introdusere deg for et rammeverk som kan implementeres i egen virksomhet for praktisk anvendelse.

For å oppnå dette, splitter vi opp kurset i to deler, hvor deltakerne skal løse en oppgave i mellomperioden frem til siste del av kurset. Her skal de ta utgangspunkt i et konkret problem, prosjekt eller oppgave i virksomheten og bruke metodikk og rammeverk fra kurset til å løse oppgaven. I kursets siste del vil vi evaluere og analysere oppgavene som deltakerne har jobbet med og hjelpe til med å se på fokusområder, bruk av metode og videre fremdrift.

Hvem passer kurset for?
Analytics-kurset er rettet mot mellomledere og nøkkelressurser i bedrifter, organisasjoner eller kommuner som skal jobbe med, eller ha ansvar for, virksomhetens grep og satsing rundt digital intelligens og maskinlæring. Dette kan være deg som jobber i marked, salg eller IT.

Foredragsholdere
Vi har samlet foredragsholdere med kompetanse innen maskinlæring, innsiktsanslyse og metodikk fra Høgskolen i Østfold, Capgemini og NCE Smart Energy Markets-nettverket (eSmart Systems, Microsoft, Markedspartner, mm).

Når: Kurset går over 2+2 dager
10.-11. april og 24.-25. april
Start begge dager kl. 09:00

Sted: Simulatorsenteret, Remmen Kunnskapspark i Halden

Pris:
iKubens klyngemedlemmer: kr 9.900,-
Pris ikke-medlemmer: kr 14.900,-

Påmelding innen 22. mars HER 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fyll inn din e-postadresse så holder vi deg oppdatert på alt som skjer i iKuben

Sponsorer

Sertifiseringer

sertifisering