Fra venstre: Jon-Vidar Knold (Smart Innovation Norway), Finn Amundsen (ProtoMore), Sjur Vindal (ProtoMore), Victoria Næss Jensen (Smart Innovation Norway), Trine Wildt Andersen (Smart Innovation Norway) og Arne Larsen (ProtoMore). (Foto: Mari Kristine Buckholm)

iKuben og NCE Smart Energy Markets i praktisk samarbeid

iKuben og NCE Smart Energy Markets samarbeider i prosjektet “Gründerskap i klynger”. Hensikten med prosjektet er å skape helt nye bedrifter.

Av Mari Kristine Buckholm, Smart Innovation Norway

– Dette skal bidra til næringsutvikling i klyngen. Vårt ønske er å bli kjent med og adoptere deres måte å involvere bedrifter på, som får fram de gode ideene og skaper nye arbeidsplasser. Der har vi mye å lære av iKuben. Vi har gjort det på vår måte tidligere, men gjennom partnerskapet får vi tilgang til en enda bedre metode, sier Jon-Vidar Knold, leder for NCE Smart Energy Markets og Smart Inkubator hos Smart Innovation Norway.

Nå er det nemlig klart at Innovasjon Norge har innvilget midler til prosjektet «Gründerskap i klyngene – Implementering av metodeverk for systematisering av arbeidet med gründerskap», som er et samarbeid mellom næringsklyngene iKuben i Molde og NCE Smart Energy Markets i Halden, ledet av henholdsvis ProtoMore og Smart Innovation Norway.

Les mer om prosjektet HER

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fyll inn din e-postadresse så holder vi deg oppdatert på alt som skjer i iKuben

Sponsorer

Sertifiseringer

sertifisering