Foto: Per Eide

Kjersti Kleven ny medarbeider

Kjersti Kleven er vår nye medarbeider i NCE iKuben.

Kjersti skal jobbe som prosjektleder i NCE iKuben i 40 % stilling. De siste 10-15 årene har Kjersti brukt det meste av tiden sin i maritim bransje, som styreleder i Kleven-konsernet fram til i fjor og i en rekke verv og oppdrag for bransjen. Hun er styreleder for SEA Europe, som er verft og utstyrsleverandører sitt europeiske samarbeid. I tillegg har Kjersti brei styreerfaring og er i dag styremedlem i Myklebust Verft, Ekornes, SINTEF Ålesund og Sparbank1 Søre Sunnmøre.

Kjersti er opptatt av utdanning og kompetanseutvikling og var med i utvalget som utarbeidet NOU’en «Framtidens skole». Hun har tidligere vært personalsjef i Rolls-Royce Marine, prosjektsjef i Nordvest Forum og forsker på Fafo. Vitnemålet fra Universitetet i Oslo forteller at Kjersti er cand.polit. med hovedfag i organisasjonssosiologi.

Kjersti skal jobbe med base i Ulsteinvik. Med sin brede og allsidige erfaring blir Kjersti en viktig ressurs for å nå NCE iKubens mål om å bidra til økt konkurransekraft hos deltakerbedriftene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fyll inn din e-postadresse så holder vi deg oppdatert på alt som skjer i iKuben

Sponsorer

Sertifiseringer

sertifisering