iKuben på Cambridge International Manufacturing Symposium

Arne Larsen fra iKuben og Sjur Vindal fra ProtoMore deltok på Cambridge International Manufacturing Symposium 28-29.09, det tjueførste i rekken. Symposiumet arrangeres av IfM, Centre for International Manufacturing, et institutt tilhørende Cambridge University.

Temaet var Globalization 2.0, og fokuserte på digital transformasjon av verdikjeder og effekten av dette. Foredragsholdere var ledere fra blant andre Grundfos, DHL, Proctor & Gamble og World Economic Forum. iFM ledes av Dr. Jagit Singh Srai, og er anerkjent som et av de ledende miljøene innen Supply Chain Management i industrien. Dr. Srai har relasjoner til Høgskolen i Molde og Møreforskning, og iKuben ser på muligheten for å arrangere en workshop der han deltar.

Symposiumet fokuserer på dialog mellom akademia og industrien, og består av en dag med foredrag, og en akademiadag som er lagt opp som workshops og diskusjoner der en kan velge forskjellige temaer. iFM og Cambridge miljøet vil være viktig for iKuben å fortsette å knytte relasjoner til, og dette årlige symposiumet er en god anledning for å holde seg oppdatert om hvordan ledende industribedrifter ser på og takler utfordringene digitalisering representerer.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fyll inn din e-postadresse så holder vi deg oppdatert på alt som skjer i iKuben

Sponsorer

Sertifiseringer

sertifisering