Fornøyde workshopdeltakere i Athen.

iKuben bidrar med løsninger til Athen by

iKuben deltok i workshop i Athen 25.-26.09.18 i regi av Nordic Solutions for C40. Tema for workshopen var “The City of Athens is looking for climate solutions which will reduce the urban temperature and mitigate urban heat island effect within the city”.

iKuben var invitert til å delta i workshopen av Smart Innovation Norway. De er en av sju nordiske partnere i Nordic Solutions for C40 som skal samarbeide om smarte løsninger for de hundre viktigste storbyene i verden. Målet er å bruke kompetanse og verktøy for å fasilitere oppbyggingen av konsortier med nordiske selskaper for å øke sjansene for å vinne kontrakter for det internasjonale markedet og i forskningsprosjekter, for eksempel Horizon 2020. Første  workshop var i Athen, deretter følger flere byer.

Sammen skal Nordic Solutions for C40 jobbe med utfordringene som hver by gir. C40-nettverket består av 93 av verdens storbyer med over 650 millioner mennesker og står for en fjerdedel av verdensøkonomien. Byer som er en del av C40-nettverket er forpliktet til å imøtegå klimaendringer, samt imøtekomme Paris-avtalen om å begrense den globale temperaturstigningen med mindre enn 1,5 celsius over industrielt gjennomsnitt. Det Nordic Solutions for C40 konkret vil skape er:

  • Utvikle en kontinuerlig plattform og jobbe for samarbeid i hele Norden
  • Engasjere seg med internasjonale byer som har bruk for bærekraftige løsninger
  • Fremme systematisk involvering av nordiske virksomheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fyll inn din e-postadresse så holder vi deg oppdatert på alt som skjer i iKuben

Sponsorer

Sertifiseringer

sertifisering