CodeIT ny deltakerbedrift i iKuben

SPESIALISTER PÅ SMART INDUSTRIELL MERKING

CodeIT er et nytenkende selskap, med høy ekspertise innen industriell identifisering, merking og sporing. Med et åpent og egenutviklet standardprodukt, laget for å tilpasse seg hver kundes spesielle behov, gir CodeIT klare tekniske, økonomiske og operative fordeler. CodeIT skal være et innovativt selskap som handler raskt og lytter til kundene sine.

CodeIT har i nært samarbeid med ledende kunder, utviklet en moderne programvare for oppsett og konfigurering av industrielle merke- og sporbarhetssystemer. Med det åpne og fleksible integrasjonsverktøyet CodeIT Enterprise ™, kan kunden enkelt tilpasse seg ulike typer behov. I dag hjelper CodeIT Enterprise ™ bedrifter i mange forskjellige bransjer til å bruke etikettering, koding, skanning, datafangst, veiing og sporbarhet til en strategisk ressurs med lavere kostnader og større uavhengighet. CodeIT gir kundene fleksibilitet ved at kundene kan integrere alle eksisterende enheter og alle eksisterende automasjonssystemer, og kunden er fri til å velge maskinvare fra forskjellige leverandører.

CodeIT tilbyr sine kunder ekspertrådgivning, analyse, programvare, maskinvare, installasjon og support. CodeIT har over 25 års erfaring med forretningskritiske installasjoner i mange typer bransjer. Virksomheten er kjent for å ha et høyt nivå på system-, teknologi- og ingeniørkompetanse og innehar kapasiteten som trengs for å oppnå rask og vellykket implementering i komplekse produksjonsprosesser.

I dag har CodeIT integrert nær tusen produksjonslinjer, fra enkeltstående fabrikker til multisite anlegg i Norden, USA, Canada, Vietnam, Skottland og Irland. Felles for alle installasjoner er standard verktøykassen CodeIT Enterprise ™ som gjør det enkelt å være fleksibel og skalerbar for fremtiden.

Integrering fra «topp til bunn» gir økt driftseffektivitet i tråd med Industrie 4.0 og «Smart Factory» tenkning, som betyr produksjon med kortere ledetider, færre feil, mer fleksibilitet og ingen tidkrevende programmering.

The Industrial Ethernet of Things

CodeIT in the European Champions League

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fyll inn din e-postadresse så holder vi deg oppdatert på alt som skjer i iKuben

Sponsorer

Sertifiseringer

sertifisering