Big Data Executive – seminar for ledere 7. mars

Hvordan kan Big Data sikre konkurransekraft og gi markedsmessige fortrinn?

Grip denne muligheten og bli med på et halvdagskurs hvor vi ser på hvordan kompetanse innen Big Data kan sikre økt konkurransekraft og gi markedsmessige fortrinn.

Den digitale utviklingen skjer i et volum, omfang og tempo som ingen er i stand til å ha full oversikt over. Nye teknologier og løsninger utfordrer etablerte industrier og bransjer. De bidrar til store omveltninger, og i noen tilfeller fullstendig kollaps av hele industrier og bransjer.  Big Data-analyser kan føre til nye måter å løse eksisterende behov på, samtidig som det vil generere nye produkter, tjenester og forretningsmodeller. Big Data er en avgjørende teknologi å håndtere for alle virksomheter innen både offentlig og privat sektor.

Hvem passer kurset for?
I samarbeid med Capgemini, Høgskolen i Østfold og iKuben, arrangerer vi nå introkurset Big Data Executive, som er rettet mot ledere, mellomledere eller andre beslutningstakere i bedrifter, organisasjoner og kommuner.

Formålet med kurset er å gi hver enkelt deltaker et presist innblikk i hvilke utfordringer og muligheter som kommer med ny teknologi, og hvorfor det er essensielt å sikre riktig kompetanse for å ruste organisasjonen for fremtiden. Kurset er ment som en forløper til 2+2 dagers kurset Big Data Analytics, som er tilpasset de som i dag jobber med digital analyse og som skal anvende ny teknologi i sitt videre arbeid.

Når: 7. mars kl. 12:00-15:00

Sted: ProtoMore InnovasjonsLAB
Streaming fra Smart Innovation Norway i Halden Business Park

Pris:
Gratis for iKubens klyngemedlemmer.
Pris ikke-medlemmer: kr 1500,-

Påmelding innen 1. mars HER 

 

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fyll inn din e-postadresse så holder vi deg oppdatert på alt som skjer i iKuben

Sponsorer

Sertifiseringer

sertifisering