Arrangører og foredragsholdere under LIFTMORE-konferansen 2017.

LIFTMORE-konferansen har blitt en tradisjon

LIFTMORE-konferansen har blitt en tradisjon. Slik startet Gunnar Gjeldvik årets konferanse, og argumenterte med at i 2016 var konferansen et eksperiment mens årets konferanse er nummer to, og kvalifiseres derfor til å kalles en tradisjon.

Konferansen gikk av stabelen 12. september på Scandic Seilet i Molde med et rikt utvalg av lokale ingeniører i salen og engasjerte talere på podiet. Tilbakemeldingene har vært gode og spesielt hyggelig var det at så mange også ble med på sosialt samvær og Tapas i Sky-baren på Scandic Seilet etter konferansen. Konferansen hadde et variert program med fokus på teknologi presentert av representanter fra Statoil, Eelume, MRPC, Sintef Ocean, Ulstein Design&Solutions og Parker Hanifin, samt en liten status på lokalt næringsliv fra SpareBank 1 SMN.

LIFTMORE-konferansen har som mål å skape en møteplass for lokale ingeniører og andre teknologer, og årets konferanse viser at det er god interesse for slike arrangement. En god tradisjon bør videreføres og neste års konferanse er allerede under planlegging. LIFTMORE-konferansen 2018 vil mest sannsynlig bli lagt tidlig på året, enten i februar eller mars.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fyll inn din e-postadresse så holder vi deg oppdatert på alt som skjer i iKuben

Sponsorer

Sertifiseringer

sertifisering